För andra gången i år och femte gången totalt ställs Grigor Dimitrov mot Jannik Sinner. De tre senaste möten har Sinner gått segrandes ur duellerna. Sist i Miami blev det en minst sagt komfortabel seger. Här är mitt speltips i kvartsfinalen.

Vid 33-års åldern har Dimitrov hittat formen igen. Den tidigare världstrean är rankad tia i världen - med ett bra år bakom sig. I Roland Garros har spelet stämt där Aleksandar Kovacevic och Fabian Marozsan har slagit enkelt innan det blev hårdare motstånd mot Zizou Bergs. Däremot storspelade bulgaren mot Hubert Hurkacz och visade en hög nivå.

Fråga är ändå om det räcker mot tourens mest formstarka spelare. Siffrorna talar sitt tydliga språk för Sinner, som har 32 segrar och endast 2 nederlag denna säsong. Wow! Världstvåan promenerade förbi Christopher Eubanks, Richard Gasquet och Pavel Kotov i raka set innan en seg han stod för en seg öppning mot Corentin Moutet. Därefter växlade Sinner upp och vann de övriga seten utan krångel.

Sinner till semin!

Spelbolag har Sinner som en klar favorit till seger. Även om Dimitrov har gjort en bra Grand Slam hittills väger han lite för lätt mot Sinner - som är i toppslag.

Mina pengar läggs på att Sinner täcker handikapp linan på -5,5 games i matchen, till 1.80 i odds, hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip