Världsettan i tennis, Jannik Sinner, kan ha ett betydligt tuffare möte än väntat mot Daniil Medvedev i Wimbledon. En motståndare som italienaren har 5-6 mot i inbördesmöte, men där Sinner har vunnit de fem senaste bataljerna. Inte minst Australiska Öppna finalen, som blev en femsetare. En liknande tillställning med liknande utfall kan bli fallet igen. Här är mitt speltips i kvartsfinalen.

Sinner är den världsstjärnan som har imponerat mest i denna Grand Slam. Efter att ha tappat ett set vardera mot Hanfmann och Berrettini inledningsvis har det blivit komfortabla segrar mot Kecmanovic och Shelton - där båda har besegrats i tre raka set. Allting har stämt för Sinner och då är han en av favoriterna till att lyfta pokalen. Men det kommer inte att bli enkelt.

För Medvedev, som börjar trivas allt mer på gräs, även om hard-court fortfarande är favoritunderlaget, har visat prov på fin tennis. Ryssen har inte heller spenderat mycket tid på banorna, då Kovacevic slogs i raka set och därefter Muller och Struff i fyra set. Det blev inte ens ett färdigt set mot Dimitrov, som fick ge upp matchen efter 3-5 i första set. Så Medvedev kommer utvilad till start.

En thriller väntar!

Visst kan Medvedev försvara sig väl och hålla ut ett tag. Samt ta ett eller två set av Sinner - som ändå, i slutändan, ska vara den som drar det längsta strået. Med ett utmärkt försvar kan Medvedev bjuda på bra motstånd, men inte hela vägen.

Mina pengar läggs på att Sinner vinner och att mötet slutar över 39,5 games, till 2.75 i odds, hos Bethard .

(Spelet hittas under "vinnare och totalt antal game")

This is the stats tab
This is the post tip