Spelbolagen har Taylor Fritz som en alldeles för stor favorit i Wimbledon när amerikanen ställs mot Lorenzo Musetti. En spelare som Fritz har 2 - 1 mot i inbördesmöten, men där italienaren vann sist komfortabelt i Monte Carlos i år. Detta bör bli en jämn kamp mellan två formstarka spelare. Här är mitt speltips i kvartsfinalen.

Musetti gör nästan en utmärkt säsong på gräs. Totalt har det blivit 11 segrar och 2 förluster. Inför denna Grand Slam nådd han en final där Tommy Paul blev för svår. I Wimbledon har Constant Lestienne, Luciano Darderi, Francisco Comesana och Giovanni Mpetschi Perricard besegrats. Genom ett imponerande spel, där grundslagen har suttit riktigt bra.

Även Fritz gör det fantastiskt på det gröna underlaget. Det har till och med blivit en titel inför denna turnering, i Eastbourne. Att ta sig förbi Christopher O'Connell, Arthur Rinderknech och Alejandro Tabilo var inte så svårt. Däremot att vända ett 0 - 2 underläge mot Alexander Zverev skojar man inte bort. Tysken hade inte mycket ork, men prestationen hos Fritz var lysande.

Fritz får se upp!

Det är svårt att skilja spelarna åt. Många servegenombrott ska vi inte räkna med. Vinnaroddset på Fritz speglar mycket bedriften i åttondelsfinalen. Dock är Musetti en helt annan typ av motståndare - en av de spelare som spelar i allra högst tempo vars offensiv håller högsta klass.

Mina pengar läggs på att Musetti täcker handikapp linan på +4,5 games, till 2.05 i odds, hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip