Dagens rek är till Örebro lopp 8 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar nummer 6 Adi Gallia mot nummer 2 Bechamel.

Adi Gallia har alltid omgetts av ett gott rykte men hon har haft en brokig väg hittills har galopperat bort en hel del pengar tidigare men har nu två lopp i kroppen efter vila och har gjort det bra som tvåa i båda dessa starterna och hon är snabb ut och jag tror att Nicklas Westerholm som kör henne kan nå ledningen i ett tidigt skede och väl där så tror jag hon blir mycket svår att plocka ner för övriga ekipage.

Adi Gallia har gjort det riktigt bra mot äldre ston och hingstar men möter nu bara jämnåriga ston och Nicklas Westerholm som tränar låter väldigt nöjd med hur hon känns i träningen och den här gången är uppgiften klart mer passande och då tror jag det kan bli den första segern sedan slutet av mars här men även om hon inte vinner loppet så ska hon ha bra chans att vara före Bechamel i mål här.

Adi Gallia kommer att tävla barfota bak och med ett öppet huvudlag och dessutom multicam-vagnen och rycktussar för första gången nu meddelar man från stallet och det kan ge en extra växel över upploppet.

Bechamel slutade femma i finalen av Breeders' Crown som vanns av Conrads Rödluva senast och från ett fint utgångsläge här så kan hon öppna bra men hon ska helst ha ett lopp på rulle så ledningen tror jag inte är aktuell här.

Bechamel var duktig vid vinsten för fem starter sedan då hon vann ett uttagningslopp till Svenskt Trav-Oaks när hon gick med i ryggar med 600 meter kvar av loppet och avslutade klart bra och vann säkert via 11,6 sista 700 meterna så hon kan duga en bit även här.

Om banan tillåter så kommer Bechamel att tävla barfota runt om samt i jänkarvagn och med ett helstängt huvudlag som senast rapporterar man från stallet.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Adi Gallia - Bechamel
Örebro lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.80 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip