Dagens rek är till Romme lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 8 Adi Gallia mot nummer 10 Zinco Jet.

Adi Gallia startade så sent som i söndags och var då trea på V75 så när han fick en invändig resa i ett lopp som vanns av Racing Brodda och att det blir täta starter nu tror jag är ett plus och hon har tre av fyra från ledningen så med den vinklade vingen på Romme så tror jag att Nicklas Westerholm kommer ladda rejält för att nå ledningen och skulle hon komma till spets i ett tidigt skede så är mycket vunnet här och hon kan leda loppet länge.

Adi Gallia kommer tävla med halvstängt huvudlag och skor om banan kräver det och trots läget som naturligtvis kunde varit bättre tror jag på en bra insats här och jag tror på bra chans att hon är före Zinco Jet i mål här om kusken skulle nå ledningen då hon växer en klass i spets.

Adi Gallia är ett treårigt sto som har startat elva gånger hittills och på dessa starter har hon vunnit tre lopp och varit tvåa tre gånger samt varit trea vid två tillfällen vilket medför att hon varit topp tre i 73% av sina starter och vid de loppen som hon inte har nått en plats så har hon galopperat så om hon håller sig i trav här tror ja på en framskjuten placering igen.

Zinco Jet fick en tung löpning senast men höll ändå godkänt som fyra bakom vinnande Mr Clayton J.F. och om Ulf Ohlsson som kör hästen kan komma igenom bra från bakspåret här så kan han sluta i den främre träffen här.

Zinco Jet är en italiensk häst som gjorde debut på svensk mark för tre starter sedan och var klart bra när han gick med i tredjespår sista 450 meterna och via 11 tempo sista 800 meterna så vann han enkelt och kan han upprepa den insatsen så kan han så klart ha vissa möjligheter här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Adi Gallia - Zinco Jet
Romme lopp 9
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip