Dagens rek är till Kalmar lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 3 Admirer mot nummer 8 Stoletheshow.

Admirer är en häst under kraftig utveckling och som dessutom håller toppform för dagen. Han gjorde det jättebra när han vann från dödens senast så från det här fina utgångsläget tycker jag att han ska räknas med chans trots att han möter lite tuffare hästar nu.

Admirer inledde sin karriär med en hel del galopper men har nu skött sig i fyra raka felfria lopp jämfört med fyra raka galopper innan dess och när han nu har hållit sig till trav så har det blivit två segrar och två andraplatser på sistone och felfri här tror jag han är med och utmanar om segern på nytt och ska då ha bra chans att vara före Stoletheshow i mål.

Admirer kommer troligen tävla med skor runt om samt med ett öppet huvudlag och i en vanlig vagn meddelar man från stall Conrad Lugauer.

Stoletheshow vann det norska kriteriet tidigare i år och han avslutade godkänt fram till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Roofie när ledande That’s Art galopperade bort segern i en klar ledning på upploppet senast men utgångsläget här är tråkigt men det är inte så många hästar med i loppet så det kan inte bli alltför illa när fältet formerats efter en bit men jag tror att han kan få svårt mot Admirer här.

Stoletheshow kommer tävla i en contendervagn samt med skor runt om och med ett öppet huvudlag med murphybländare meddelar Marcus Lindgren som tränar.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Admirer - Stoletheshow
Kalmar lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.85 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip