Dagens rek är till Romme lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 9 Adriatic Kronos mot nummer 6 Condior.

Adriatic Kronos var en liten besvikelse senast när han vek ner sig från ledningen och fick nöja sig med andraplatsen bakom Ivanhoe men han trivdes inte riktigt på banan den gången.

Gången innan det så svarade Adriatic Kronos för en stark insats när han från utvändigt ledaren avgjorde till en lätt seger via 14,3 sista varvet.

Här kan Adriatic Kronos få smyga med i ryggar så kan han få bra draghjälp under slutvarvet här så fäller han många hästar till slut.

Det är heller inte omöjligt att Ulf Ohlsson som kör Adriatic Kronos sänder fram när tempot har bedarrat där framme och kan då reglera fältet från dödens fast oavsett så tror jag han har god chans att vara före Condior i mål.

Inga ändringar är aktuella för Adriatic Kronos utan det blir skor runt om och en vanlig vagn som senast meddelar Svante Båth.

Condior är jämn och säker fast han vinner inte så ofta men i ett litet fält här så kan han ta en framskjuten placering på nytt.

Condior tävlade med helstängt huvudlag senast och det gjorde att han blev lite mer på hugget så det blir samma visa den här gången.

Condior kan öppna rätt så vettigt men jag tror att nummer 3 My Sweden är Snabbare från start men skulle han komma till ledningen så ökar chansen för från den positionen tog han sin hittills enda seger.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Adriatic Kronos - Condior
Romme lopp 7
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip