Dagens rek är till Eskilstuna lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 9 High Glider mot nummer 4 Bålsta Palema.

High Glider hade varit borta från tävlingsbanorna i tre månader innan senaste starten och med lopp i kroppen nu så höll han fullt godkänt från dödens som fyra utanpå Knifetown Winner och kan vara ännu vassare till den här starten och om inte Örjan Kihlström sitter och såsar för långt bak i kön så tror jag han kan blanda sig i segerstriden här och ska då ha bra chans att vara före Bålsta Palema i mål.

High Glider avslutade fint som trea i sin debut för Daniel Redén i början av juli bakom en mycket bra Zack’s Zoomer och efter det har han serverats tuffa resor och om han slipper att göra alltför mycket jobb själv under slutrundan så kan han bli svår att stå emot till slut.

Bålsta Palema är startsnabb och skulle Mikael J Andersson komma till ledningen så kan han leda loppet länge om han kan få fuska bort en del av loppet i spets men det är långtifrån säkert att det kan bli ledningen eftersom nummer 1 M.T.James är snabb den första biten och kördes i spets senast och även nummer 3 Uppohoppa kan öppna om man vill och utifrån kanske nummer 6 Carpenter On Tor laddas och då kommer det gå undan till en början där framme vilket isåfall skulle vara gynnsamt för High Glider här.

Bålsta Palema kommer tävla med ett öppet huvudlag denna gång eftersom det inte blir någon effekt med norskt huvudlag längre meddelar Pär Hedberg som tränar samt barfota fram och i jänkarvagn.

Bålsta Palema har bra statistik från ledningen med 6 vinster på 8 försök men av de tre senaste han har travat i spets så har han förlorat två av dessa.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Bålsta Palema - High Glider
Eskilstuna lopp 8
Spel: H2H 2
Odds: 2.25 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip