Dagens rek är till Charlottenlund lopp 10 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 9 Barolo mot nummer 5 Cantona Mearas.

Barolo gjorde comeback i somras efter två års frånvaro. Hon hade tagit två raka segrar innan hon startade i ett V75 lopp på Jägersro i slutet av november. Den gången blev det galopp och hon har dragits med dåliga utgångslägen inom V75 spelet i Sverige på sistone. Hon sladdade långt bak och var chanslös mot vinnande Night Brodde på Åby senast men då gick hon med skor.

Jag tror Barolo är bästa hästen i fältet och det handlar om ett segervant sto som har vunnit 13 av 26 starter i karriären och klaffar det med löpningsförloppet så är hon med och gör upp om segern på nytt.

Här har Barolo fått ett bättre spår än senast på Åby och kan Flemming Jensen komma igenom hyggligt här så är det inte omöjligt att hon kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir hon svårfångad här.

Skulle det inte bli någon ledning så är Barolo inte borta för det för kan hon hitta en vettig rygg att gå i och få bra draghjälp under slutrundan så kan hon blanda sig i segerstriden här och då tror jag hon har god chans att vara före Cantona Mearas i mål.

Barolo gick med skor senast men hon är vassare utan skor så barfota nu är en klar fördel.

Cantona Mearas kommer med fin form. Han höll farten bra till tredjeplatsen bakom vinnande Magic Happens i ett litet fält på Åby senast.

Cantona Mearas kan öppna rätt så vettigt så från ett bra utgångsläge här så kan Stefan Persson som kör hästen sitta i ett bra slagläge omgående och då kan han duga en bit mot det här gänget men jag tror han får svårt att stå emot Barolo den sista biten.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Barolo - Cantona Mearas
Charlottenlund lopp 10
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip