Dagens rek är till Solvalla lopp 9 som ingår i kvällens V65 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 7 Odessa Celeber mot nummer 2 Baron D’Inverne.

Odessa Celeber satt långt bak i kön senast men avslutade godkänt fram till fjärdeplatsen bakom vinnande Beautiful Bacardi den gången och vid starten innan det så sköt hon till bra från vinnarhålet efter en sen lucka fram till tredjeplatsen i ett kval till Derbystoet som vanns av Maharani De Baroda och har fått ett svårt utgångsläge här men hon kan öppna bra och om det skulle bli en utdragen spetsstrid där framme så kanske Örjan Kihlström som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge i andra eller tredje utvändigt och skulle man lyckas med det så tror jag på bra chans att hon är före Baron D’Inverne i mål här och kan då även blanda sig i segerstriden.

Odessa Celeber är ett fyraårigt sto som Roger Walmann tränar och hon gör alltid fina lopp och har bra form.

Baron D’Inverne har hittat en härlig formtopp och är kvick iväg och man vill till spets här och om Claes Eskilsson som kör hästen kan svara ut startkatapulten Ebony Boko i startögonblicket så är det troligen han som sitter i ledningen men Ebony Boko är väldigt kvick ut och jag tror att Oskar J Andersson som kör Ebony Boko gör ett allvarligt försök att ta sig till ledningen för det är en position hans häst trivs i då 10 av 11 tidigare vinster är tagna från spets och skulle det bli ett uppskruvat tempo och en utdragen körning om ledningen så skulle detta gynna Odessa Celeber till slut.

Baron D’Inverne kommer att tävla barfota runt om samt i bike och eventuellt googles för att hästen ska bli rappare från start meddelar man från stallet.

För er som spelar V65 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Baron D’Inverne - Odessa Celeber
Solvalla lopp 9
Spel: H2H 2
Odds: 2.10 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip