Jag spelar att Belina Josselyn vinner Prix d'Amerique.

I senaste starten var Belina Josselyn ute i Prix de Belgique där men ryckte alla skorna med kungen av Vincennes Jean-Michel Bazire i sulkyn och efter att regelvidrigt ha tagit sig ut i andraspår i sista sväng och generat den utvändige Valko Jenilat till galopp så diskades Belina Josselyn som passerade mål som etta.

För det tilltaget så fick Bazire en avstängning men till Prix d’Amérique är dock Bazire tillbaka i sulkyn bakom Belina Josselyn och om kusken kan undvika att klippa benen av sina konkurrenter här så tror jag att hon är först i mål igen om det löser sig med löpningsförloppet.

Det var 20 år sedan ett sto vann detta stora lopp men nu tror jag det är dags för Belina Josselyn har en vass avslutning som jag tror biter bra över den långa distansen och om hon inte sitter för långt bak så fäller hon många hästar till slut.

De finns flera dugliga motståndare i loppet framförallt de båda svenskhoppen i fjolårsvinnaren nummer 15 Readly Express och nummer 17 Propulsion men formen för dessa känns en aning tveksam.

Nummer 18 Bold Eagle vann loppet 2016 och 2017 och han var duktig när han spurtade till segern i Prix de Bourgogne och kan sluta i den främre träffen på nytt men jag tror att Belina Josselyn sätter hingstarna på plats här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 16 Bird Parker som ska tävla utan skor på söndag och det blir första gången sedan Prix d'Amerique 2016 och det kan vara intressant men jag tror inte den räcker till vinst men det kan vara ett platsbud.

12 Belina Josselyn
Prix d'Amerique
Spel: Vinnare
Odds: 3.85 Unibet ; LeoVegas , 888sport

This is the stats tab
This is the post tip