Det är V86 tävlingar på Bergsåker & Bjerke ikväll. I lopp 9 på Bergsåker så spelar jag nummer 9 Romantico mot nummer 2 Bo Diddley.

Romantico tog hand om ledningen och från den positionen så drog han undan i en bra fart där framme i täten och han gick sedan undan till en enkel seger för fyra starter sedan.

Romantico travade i ledningen på Åby senast men han orkade inte hela vägen och han kom in först som trea bakom storskrällen Mirakel Håleryd och han fick även släppa Goldfield förbi sig.

Romantico är en Robert Bergh tränad Love You avkomma som är anmäld barfota runt om för första gången nu. Det brukar kunna ge en bra effekt. I övrigt hybridvagn och öppet huvudlag meddelar man från stallet.

Med rätt resa så kan Romantico bli farlig över upploppet och då tror jag han har en god chans att vara före Bo Diddley imål.

Bo Diddley har visat fin form på sistone. Han avgjorde på ett bra vis till seger när han plockade ner den ledande Helluva Am kort före mål näst senast.

Gången efter det så fullföljde Bo Diddley godkänt men han var utan chans på segern så det slutade då med en tredjeplats i ett lopp som vanns av Shut Up And Dance.

Bo Diddley kan öppna fort och skulle Örjan Kihlström lyckas nå ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men jag tror mer på Romantico här.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Bo Diddley - Romantico
Bergsåker lopp 9
Spel: H2H 2
Odds: 2.15 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip