Dagens rek är till Romme lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 6 Linares mot nummer 4 Boycott.

Linares är jämn och säker men har ännu ingen seger utan som bäst har det blivit fyra stycken andraplatser så här långt efter sju starter.

Senast så tryckte Linares sig till spets efter 400 meter men fick släppa ifrån sig ledningen med 1200 meter kvar när La Plus Belle tog över och sedan så hängde han med fint till en klar andraplats bakom denne.

Gången innan det så blev Linares fast med mycket krafter sparade i rygg på vinnande Quatro Roc.

Linares är kvick iväg så med en lyckad start här så tror jag han kan nå spets om Ulf Ohlsson laddar vad som går och skulle så bli fallet så kan det vara läge för den första vinsten.

Det finns dock ett par motbud om ledningen då både nummer 1 Quatro Roc och nummer 3 Janssons Frestelse kan kliva iväg bra från start så det är inte säkert att Linares når ledningen men oavsett så tror jag han kan få ett bra lopp i den främre träffen och kan då vara långt framme här.

Linares är dock inte beroende av att gå i ledningen men med rätt resa så är han med och gör upp om segern här men även om det inte räcker till seger så tror jag han har god chans att vara före Boycott i mål.

Boycott har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro och kan vara förbättrad till den här starten.

Boycott gjorde en stark insats i den senaste starten när han plockade ner sitt motstånd till seger från utvändig position.

Boycott har bara varit ute bakom bilen någon gång tidigare och öppnade väl inte så bra då så risken är att han hamnar rätt långt bak men om Jörgen S Eriksson som kör hästen få gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Boycott - Linares
Romme lopp 5
Spel: H2H 2
Odds: 1.75 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip