Dagens rek är till Halmstad lopp 8 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar nummer 9 Callmesally mot nummer 1 Mahjong.

Callmesally är ett segervant sto som avgjorde på ett bra vis från dödens på Åmål med krafter kvar senast. Näst senast så blev det galopp för Callmesally men den tog Jorma Kontio på sig för han laddade för mycket med henne.

Callmesally har tidigare gått bäst i ledningen men hon visade för tre starter sedan att hon kan vinna med ett lopp i ryggar med och om Markus Niklasson som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i och bli fint framdragen under slutvarvet så kan hon vara långt framme här och då tror jag hon har bra chans att vara före Mahjong i mål.

Callmesally tävlade med skor runt om vid vinsten senast. Den här gången så blir det barfota fram samt vanlig vagn och ett helstängt huvudlag som tidigare meddelar Mikko Aho

Callmesally är ett sjuårigt sto som numera tränas av Mikko Aho. Hon har gjort 27 starter i karriären och på dessa så har det blivit 12 vinster så hon är ofta med i segerstriden.

Mahjong höll farten godkänt till femteplatsen bakom vinnande Maggie Cash senast. Hon gjorde en bra insats när Dante Kolgjini vann med henne för tre starter sedan. Den gången travade Mahjong en stor del av loppet som första häst i andraspår och kopplade grepp på den ledande Photograph den sista biten.

Mahjong har haft innerspår vid tre tillfällen tidigare och har blivit över från start samtliga dessa gånger så hon missgynnas kraftigt av innerspåret, då hon inte är särskilt snabb ut och riskerar att hamna långt bak men med en invändig löpning så kan hon duga en bit mot det här gänget om Johan Brandel som kör hästen kan hitta loss.

Mahjong tävlade barfota runt om senast men nu blir det skor bak samt en svensk jänkarvagn och ett öppet huvudlag som tidigare meddelar Dan Widegren.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Callmesally - Mahjong
Halmstad lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip