Dagens rek är till Solvalla lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 13 Cameron Dream mot nummer 4 Enjoy’s Wifi

Cameron Dream var väldigt duktig vid vinsten för tre starter sedan när han kördes till spets efter 450 meter och trots ett bra tempo så gick han undan till en ohotad seger.

Nu har Cameron Dream gjort bort sig med galopp i de två senaste loppen men felfri nu så tror jag kan han bli svår att stå emot över upploppet och då tror jag på bra chans att han är före Enjoy’s Wifi i mål här.

Cameron Drem känns fin i träningen och han har bra form meddelar man från stallet fast det är många hästar att runda från 20 meters tillägg och man måste ha lite tur med positionerna men med en bra rygg att gå i under slutrundan för Fredrik Skoog som kör hästen i detta amatörlopp så tror jag han är med långt framme här.

Cameron Dream är en sjuårig valack som numera tränas av Björn Goop. Han har startat 56 gånger tidigare och på dessa har det blivit 12 segrar och han har även varit på plats i 43 % av loppen och utan strul här så tror jag på bra chans att dessa siffror förbättras ikväll.

Enjoy’s Wifi stod för en bra avslutning fram till tredjeplatsen bakom vinnande Kalashnikov efter en dryg månads frånvaro senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad den här gången.

Fjärdespåret i volten är inte optimalt för Enjoy’s Wifi och det finns galopprisk och det kan ställa till det här men om han skulle kliva iväg felfritt så kan han utmana om en framskjuten placering här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Cameron Dream - Enjoy’s Wifi
Solvalla lopp 7
Spel H2H 1
Odds: 1.72 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip