Dagens rek är till Mantorp lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 10 Bear Bahareh mot nummer 2 Casual Rain.

Bear Baharah vann enkelt senast efter att ha kört sig till ledningen efter 350 meter men här är det helt andra förutsättningar med bakspår och hon är dessutom inte helt att lita på men felfri nu så tror jag hon är med i segerstriden här om det klaffar med positionerna och om Ulf Ohlsson som kör hästen kan hitta de rätta ryggarna under slutrundan så tror jag på bra chans att hon är före Casual Rain i mål här.

Bear Bahareh kommer att tävla barfota fram samt i en vanlig sulky och med ett norskt huvudlag meddelar Reijo Liljendahl som tränar hästen.

Bear Bahareh har på de fem senaste starterna två vinster men har även gjort bort sig med galopp i de övriga tre loppen.

Casual Rain har gjort tre starter i Peter Untersteiners regi och hon vann direkt i debuten men det var ett billigt gäng hon besegrade i Åmål den gången men hon gjorde hon vad hon skulle och vid starten efter det så mötte hon ett tuffare sällskap men gick ändå bra som fyra bakom vinnande Kissmeonceagain men blev diskad för passgång och senast så höll hon storstilat från dödens i ett lopp som en för dagen omutlig Scarlet O ́Cara vann och skulle hon komma till ledningen efter en bit här kan hon så klart ha chans här men det är långtifrån säkert.

Casual Rain kommer tävla barfota bak och med ett norskt huvudlag precis som senast men den här gången blir det en bike för första gången rapporterar man från stallet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Casual Rain - Bear Behareh
Mantorp lopp 5
Spel: H2H 2
Odds: 2.20 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip