Dagens rek är till Bollnäs lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 9 Mr Charming mot nummer 1 Chandon D.K.

Mr Charming kommer från en fin seger. Han fick det bra serverat i rygg ledaren då innan han tog sig loss och avgjorde sedan på ett bra vis tillsammans med Magnus A Djuse i vagnen den gången.

Det är samma kusk bakom Mr Charming den här gången också och kan han glida igenom bra och få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så kan han bli farlig över upploppet och då tror jag han har god chans att vara före Chandon D.K. i mål.

Mr Charming är bäst när det är lite längre distans så att det är sprinterdistans är ingen fördel och helst ska det gå i ett jämnt hårt tempo under vägen men blir det så så blir han att räkna med här. Inga ändringar är aktuella meddelar Henrik Svensson.

Chandon D.K. har inte startat sedan oktober så formen är svårbedömd men efter den senaste starten så har han tränat på samtidigt som man har haft sjuka hästar i stallet. Man skulle ha startat med honom för en vecka sedan, men då blev han tvångsstruken.

Chandon D.K. kan öppna bra och kan köra till tät men det är flera startsnabba med i loppet så jag tror inte det blir någon ledning här och skulle det bli en utdragen körning om ledningen så kan det vara gynnsamt för Mr Charming i slutändan, men om Jeanette Holmskov som kör hästen få en fin löpning på innerspår så kan han lifta med till en bra placering fast det kan saknas en del till toppformen efter en tids frånvaro så jag tror mer på Mr Charming.

Chandon D.K. kommer att tävla med ett öppet huvudlag och i en vanlig vagn som senast meddelar man från stallet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Chandon D.K. - Mr Charming
Bollnäs lopp 9
Spel: H2H 2
Odds: 1.75 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip