Dagens rek är till Jägersro lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 10 Cold Cash mot nummer 7 Jopi.

Cold Cash kommer från en seger. Han fick då en fin löpning i i tredje utvändigt innan han vreds ut till attack på upploppet och via en stark avslutning så fångade han in sitt motstånd till en säker seger senast.

Kan Peter Ingves som kör Cold Cash få smyga med i en vettig rygg fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen och då tror jag han har god chans att vara före Jopi i mål.

Cold Cash har galopperat en del tidigare men har nu skött sig i två raka starter och felfri här så kan han bli farlig den sista biten om det klaffar med löpningsförloppet.

Inga ändringar är aktuella för Cold Cash så det blir öppet huvudlag och en svensk jänkarvagn som senast meddelar Mats Rånlund.

Jopi galopperade bort sig för tre starter sedan nere i Slovenien i september.

Efter det misslyckandet så har Jopi gjort två starter i år och hon har inte alls fungerat på sistone och har ingen vidare rad. Vid laddning så kan hon öppna rätt så bra men jag tror inte hon kommer till ledningen för Run Brodde Run är mycket kvick iväg och skulle det bli en utdragen spetsstrid och en utvändig löpning så är hon sårbar.

Kan Peter Zadel som kör Jopi se till att hålla henne i rätt gångart så kan det räcka en bit här men jag tycker att Cold Cash har en bättre chans här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Cold Cash - Jopi
Jägersro lopp 6
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip