Dagens rek är till Axevalla lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 4 Aguero mot nummer 6 Conrads Diderot.

Aguero är jämn och säker men han har inte vunnit sedan januari ifjol. Han kommer till den här starten med fin form för han har levererat två starka avslutningar på sistone som båda har slutat med tredjeplatser.

Kan Jakob Smith som kör Aguero få gå med i en vettig rygg och få vänta med att sätta in slutstöten fram till upploppet så biter hans avslutning bra till slut och då kan det vara läge för en fullträff och då tror jag han har god chans att vara före Conrads Diderot i mål.

Nummer 3 King Of Everything är kvick iväg och är spetsbudet men jag tror att nummer 6 Conrads Diderot kommer att laddas till en början vilket gör att det kan bli bra tempo på loppet och det tror jag kommer vara gynnsamt för Aguero i slutändan då han är stark till slut.

Conrads Diderot hade en del otur senast för när det såg ut att lösa sig så blev det ändå stopp framför så han fick nöja sig med femteplatsen bakom vinnande Zinzan Cash.

Conrads Diderot har inte startat på ett tag nu men han kändes bra i ett jobb när han sprang i 22 tempo i 2600 meter på bra vis meddelar man från stallet.

Conrads Diderot är en bra frontrunner så här provar nog Ville Karhulahti framåt då han kan kasta in handduken bakom hästar men det kan kosta mycket kraft att nå spets och det kan lika gärna bli dödens istället och då kan han få svårt att stå emot Aguero den sista biten.

Conrads Diderot kommer att tävla med ett helstängt huvudlag med hål i som senast och så blir det multicam-vagnen som han inte hade sist då det var vanlig vagn men han har haft den tidigare säger Maria Törnqvist.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Conrads Diderot - Aguero
Axevalla lopp 7
Spel: H2H 2
Odds: 2.00 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip