Dagens rek är till Momarken lopp 5 som ingår i kvällens V75 tävlingar. Jag spelar nummer 2 Laser Tile mot nummer 7 Conrads Wilhelm.

Laser Tile har två lopp i kroppen efter väldigt lång frånvaro. I den senaste starten så hade han ett dåligt utgångsläge med spår 8 över sprinterdistans och han spurtade sedan godkänt till sjätteplatsen bakom vinnande Amazing Case.

Laser Time är kvick iväg så här tror jag det kan bli ledningen initialt men det är inte omöjligt att Kristian Malmin som kör hästen släpper om streckfavoriten U.R.Amazing ställer frågan i ett tidigt skede.

Från ett trevligt utgångsläge nu så kan Laser Tile få ett bra lopp i vinnarhålet eller ledningen här och då tror jag han har god chans att vara före Conrads Wilhelm i mål.

Conrads Wilhelm kommer med två raka segrar. Han fick gå först i tredjespår och avgjorde ganska säkert vid vinsten senast.

När Conrads Wilhelm vann på Momarken gången innan det så fick han gå utvändigt om ledaren på slutvarvet men det var mot ett billigt gäng.

Kan Conrads Wilhelm komma ner i en vettig position här så är han stark till slut och då kan han utmana om en framskjuten placering igen.

Conrads Wilhelm är inte så snabb ut och han är gynnad av att alla måste gå med skor i Sverige eftersom han själv alltid tävlar med skor fast i Norge gäller ju andra regler så det går att köra barfota om så önskas.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Conrads Wilhelm - Laser Tile
Momarken lopp 5
Spel: H2H 2
Odds: 1.85 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip