Dagens rek är till Umåker lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 4 Dante Godiva mot nummer 2 Easy Cash.

Dante Godiva är en treårig hingst som har inlett karriären i bästa stil med fyra segrar och en andraplats på fem starter hittills.

I den senaste starten så svarade Dante Godiva för en strålande insats när han galopperade i början av loppet och tappade mycket mark men han kom ifatt fältet och han rundade sitt motstånd till seger.

Gången innan det så kördes Dante Godiva fram och tog över ledningen med varvet kvar och gick sedan undan till en överlägsen seger. Vid den enda förlusten så travade Dante Godiva en stor del av loppet i dödens och blev passerad den sista biten av Wild N.Crazy W.F. som vann med en hals.

Från ett perfekt utgångsläge här så sitter Dante Godiva bra till omgående och jag tror att det kommer att bli en rejäl körning i loppet och sitter han i andra eller tredje ytter så tror jag han blir svår att stå emot när Mika Forss som kör hästen sätter in slutstöten och då tror jag på god chans att Dante Godiva är före Easy Cash i mål.

Easy Cash vann i ohotad stil från ledningen senast. Gången innan det så fick han nöja sig med andraplatsen bakom Galileo Am. Han trivs bra i ledningen vilket två vinster på tre gånger han travat i spets visar.

Easy Cash är mycket vass den första biten och från ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men jag tror det kommer att gå undan där framme i ledningen.

Nummer 1 Galileo Am är ett stort löfte som besegrade Easy Cash från utvändigt ledaren senast. Här har han ett spår innanför Easy Cash och skulle Rikard N Skoglund som kör hästen lyckas med att hålla ut Easy Cash i starten så tror jag det kommer att bli ett uppskruvat tempo på loppet vilket skulle vara gynnsamt för Dante Godiva här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Dante Godiva - Easy Cash
Umåker lopp 9
Spel: H2H 1
Odds: 1.85 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip