Speltips: Deux En Un - Bombibitt S.I.R

Sport: Trav
Spelstopp: 2019-02-13 21:49
Land: Sverige
Liga: Solvalla
Odds: 1.80
Tips: H2H 1
Dagens rek är till Solvalla lopp 10 som ingår i kvällens V86 Xpress och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 2 Deux En Un mot nummer 4 Bombibitt S.I.R.

Deux En Un vann från ledningen för tre starter sedan via 15,5 sista 800 meterna och han hade det norska huvudlaget sparat då och såg mycket fin ut.

Från ett bra spår här så sitter Jorma Kontio som kör hästen bra på det direkt och jag tror det kan bli ledningen här och från den positionen så tror jag han kan blanda sig i segerstriden på nytt och ska ha bra chans att vara före Bombibitt S.I.R. i mål.

Deux En Un har haft dåliga lägen efter vinsten och senast så hade hästen lite otur med en väldigt långsam startrygg och han tar inte riktigt i när han ska runda ett fält. Han känns fortsatt bra i jobben och är i fin form meddelar Marko Korpi som tränar.

Att Jorma Kontio kör Deux En Un är ett stort plus då han körde hästen vid vinsten på Eskilstuna och hästen är lite som ett gammalt kallblod för man måste jobba på honom för att han ska vara med och ta i, meddelar Marko Korpi.

Bombibitt S.I.R. kommer med två raka segrar och han avgjorde lätt via 13,4 sista 800 meterna senast och han kan också kliva iväg bra och det är troligt att Carl Johan Jepson satsar framåt för att komma till ledningen och skulle han lyckas med det så kan det räcka långt här men det är inte säkert att det blir spets då det finns ett par snabba hästar invändigt, men han går bra i ryggar också fast motståndet är klart tuffare nu än vid vinsterna.

Det första loppet som Bombibitt S.I.R. vann var ett P21-lopp och vid andra segern var det bara två hästar som hade över 500 poäng så det var nästan ett P21-lopp det också fast tiderna och sättet han har vunnit på har varit bra, men man får ändå vara lite försiktig så att man inte övervärderar prestationerna.

Bombibitt S.I.R. kommer att tävla i en vanlig vagn och med ett norskt huvudlag precis som senast meddelar Sven Rejnö som tränar.

För er som spelar V86 Xpress och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Deux En Un - Bombibitt S.I.R.
Solvalla lopp 10
Spel: H2H 1
Odds: 1.80 Unibet
  Deux En Un - Bombibitt S.I.R
Spela på Speltips Deux En Un - Bombibitt S.I.R
DrTrav - 13 Februari 2019 - 15:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
1.83
15:00  Albot - Lajovic
Tennis - ATP Basel - Albot
1.73
21:00  Tottenham - FK Crvena zvezda
Fotboll - Champions League - TOT under 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming