Dagens rek är till Solvalla lopp 9 som ingår i kvällens V86 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 7 Dom Perignon mot nummer 5 Araw Hoss.

Dom Perignon galopperade i ledningen kort efter start senast. Han är kvick iväg så om Mattias Djuse kan hitta ner i en vettig position här eventuellt i ledningen igen så kan han blanda sig i segerstriden så han ska räknas tidigt här och jag tror på god chans att han är före Araw Hoss i mål.

Man har inte hittat någon orsak till att Dom Perignon galopperade senast och han känns jättefin efteråt meddelar man från stallet.

Spåret nu är lite långt ut men Dom Perignon är snabb iväg vid laddning fast han är inte beroende av spets utan han går bra bakifrån också.

Den långa distansen oroar inte för Dom Perignon är väldigt allround så löser det sig med positionerna så tror jag han tar en framskjuten placering här.

Inga ändringar är aktuella för Dom Perignon meddelar Per-Erik Pettersson.

Araw Hoss har hög grundkapacitet fast han har varit borta från tävlingsbanorna sedan september och det blev bara tre starter utan någon större framgång ifjol.

Timo Nurmos brukar ha sina hästar väl förberedda när de gör comeback och om Örjan Kihlström kan servera Araw Hoss en fin resa så kan det räcka en bit i återkomsten här.

Araw Hoss har känts fin i jobben utan att ha gått några Snabbare tider men det kan så klart kanske komma att fattas lite till toppformen efter den långa frånvaron rapporterar man från stallet.

Utrustningsmässigt kommer Araw Hoss att tävla med ett öppet huvudlag och i en vanlig vagn.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Dom Perignon - Araw Hoss
Solvalla lopp 9
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip