Dagens rek är till Solvalla lopp 7 som ingår i kvällens V65 tävlingar. Jag spelar nummer 1 Dom Perignon mot nummer 3 Track Angle.

Dom Perignon har inte fått till det på sistone men är mycket bättre än raden och om det löser sig från innerspåret här så tror jag att han är med i segerstriden här och ska då ha bra chans att vara före Track Angle i mål.

Dom Perignon gick i mål med en hel del sparat senast och de krafterna kan ha nytta av nu och från ett fint utgångsläge här så ska han räknas tidigt men han travar inte alltid som bäst och vid laddning föreligger det en viss galopprisk men det får Örjan Kihlström lösa och det är inte omöjligt att han kan hålla ledningen och skulle han lyckas med det är mycket vunnet här men det är ett litet fält med endast nio hästar så det kan gå bra ändå även om han skulle bli överflyglad från start.

Dom Perignon är en fyraårig valack som står perfekt inne på pengarna här och han tränas av Roger Walmann som har varit ute mot tufft motstånd på rikstoton och för fem starter sedan så vann han i Bronsdivisionen på V86 på Eskilstuna och här är det inte lika tufft motstånd som han är van vid.

Track Angle avslutade bra och tog en knapp seger senast men det är lite hårdare motstånd här men om Ulf Ohlsson kan servera hästen ett bra lopp så kan det räcka långt här.

Track Angle är en femårig hingst som tränas av Morten Waage och han står lite hårt inne här och har tjänat betydligt mindre pengar trots att han är ett år äldre än Dom Perignon.

För er som spelar V65 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Dom Perignon - Track Angle
Solvalla lopp 7
Spel: H2H 1
Odds: 1.80 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip