Dagens rek är till Visby lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 2 Dragster mot nummer 6 Västerboonthenews.

Dragster har fått två lopp i kroppen efter återkomsten från ett Frankrikeäventyr. Näst senast så släppte han ifrån sig ledningen och fullföljde sedan bra till andraplatsen bakom vinnande Jairo.

Gången efter det så var Dragster ute i Silverdivisionen på Mantorp där det slutade med en fjärdeplats i ett lopp där Mack Dragan var först i mål.

Dragster är kvick ut och kan vara den som går segrande ur spetsstriden här om nummer 1 Xlnt Chili Tripel med Fredrik Persson som kan lägga i väg bra från start släpper och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge och då tror jag på bra chans att han är före Västerboonthenews i mål.

Nu kommer Dragster i god form och från ett fint utgångsläge här så sitter han bra till direkt. Det blir lätta aluminiumskor fram samt barfota bak och det tror Roger Malmqvist som tränar hästen kommer ge en bra effekt mot hästens rullighet som kan komma i första sväng.

Västerboonthenews fick ge sig från ledningen på Charlottenlund senast men då var banan lös och han trivs inte riktigt på ett sånt underlag.

Nu har Västerboonthenews inte startat på ett på ett tag men från det här spåret borde han få upp bra fart och skulle kunna trycka sig till ledningen men det kan kosta mycket kraft fast han kan duga en bit mot det här gänget även om det inte blir spets.

Västerboonthenews kommer att tävla barfota runt om samt med ett norskt huvudlag och i en jänkarvagn igen meddelar Lars Brindeborg som tränar.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Dragster - Västerboonthenews
Visby lopp 7
Spel: H2H 1
Odds: 1.85 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip