Dagens rek är till Århus lopp 7 som ingår i kvällens V75 tävlingar. Jag spelar nummer 7 Don Rossini mot nummer 5 Duglas.

Don Rossini kommer från en femteplats i det danska kriteriet senast och har ett tråkigt spår här men han kan öppna bra och skulle Steen Juul lyckas sno åt sig ledningen i ett tidigt skede så kan det bära hela vägen om han kan få trolla bort en del av loppet i spets men det är inte säkert då nummer 6 Askepot Macoy är kvick iväg men även om det inte blir ledningen så kan han vinna loppet från andra positioner också och jag tror på en bra chans att han är före nummer 5 Duglas i mål här.

Don Rossini är ett av Steen Juuls derbyhopp inför nästa år så det är en häst han väldigt håller högt. På Jägersro i slutet av oktober näst senast så fick Don Rossini se sig besegrad av en annan lovande dansk treåring nämligen Jeppe Juels Ducato och anföll då från fjärde ytter med 500 meter kvar och nådde andraplatsen bakom nämnda häst och senast så satt han också långt bak men avslutade vasst så om Steen Juul kan slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag han har bra chans att han slutar i den främre träffen i det här loppet.

Don Rossini kommer tävla med skor som vanligt och Steen Juul tror att det kan vara en fördel för hästen att få trava i högervarv här.

Duglas kommer från Tyskland med en fin rad och fyra raka segrar och han gick undan på ett bra vis efter att ha blivit rejält utmanad genom sista sväng och in mot upploppet senast men det är ingen raket från start och det finns en klar risk för en tung löpning här och då tror jag han kan få det svårt mot Don Rossini här.

Duglas har tagit sina fyra senaste vinster efter att ha kommit till ledningen i ett tidigt skede och tre av dessa är tagna på Mariendorf banan i Berlin där man också tävlar i högervarv precis som här på Århus men här tror jag inte det blir någon ledning för Victor Gentz styrning och skulle han få göra mycket av grovjobbet själv här så är han sårbar.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Duglas - Don Rossini
Århus lopp 7
Spel: H2H 2
Odds: 2.15 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip