Dagens rek är till Åby lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 11 Warpaint mot nummer 1 Easy Copi.

Warpaint travade utvändigt ledaren och höll sedan godkänt till femteplatsen i ett lopp som vanns av Balanced Rudder näst senast.

Gången efter det så satt Warpaint en bit ner i kön innan hon gick till attack på sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så visade hon sig vara starkast över upploppet.

Kan Warpaint få smyga med i en bra rygg och om hon kan få en del draghjälp under slutrundan så biter hennes avslutning bra och då kan det räcka långt här och då tror jag hon har god chans att vara före Easy Copi i mål.

Thomas Dalborg som kör Warpaint meddelar att hon känns bra i träningen. Det blir troligen inga ändringar utan halvstängt huvudlag och en vanlig vagn som tidigare.

Easy Copi har gjort tre starter efter en tids frånvaro. Hon kommer till den här starten med två raka andraplatser.

I den senaste starten så hängde Easy Copi på okej till andraplatsen bakom vinnande Bar Shooting Star från rygg ledaren i ett billigt lopp på Axevalla.

Easy Copi kan öppna hyggligt men jag tror att det finns ett par startsnabbare hästar utvändigt och då kan hon lika gärna sitta tredje eller fjärde invändigt efter en bit om inte Thomas Uhrberg som kör hästen kan hitta ut i andraspår.

Med en invändig löpning så kan Easy Copi få chansen på open stretchen till slut fast jag tror mer på Warpaint i det här loppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Easy Copi - Warpaint
Åby lopp 5
Spel: H2H 2
Odds: 1.90 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip