Dagens rek är till Färjestad lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 9 Restless mot nummer 11 Easy Creation.

Restless satt i andra utvändigt innan hon gick på med halvvarvet kvar av loppet men tappade stilen och galopperade bort en framskjuten placering med 150 meter kvar senast.

Gången innan det så svarade Restless för en finfin insats när hon gick på med 700 meter kvar och via 11,7 sista 800 meterna så plockade hon ner sitt motstånd till seger.

Här har Restless ett svårt spår i volten men en strykning av nummer 8 underlättar en del här så om Mats E Djuse som sitter upp bakom hästen kan ta en lugn start och kan servera henne en fin löpning här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt och då tror jag på god chans att hon är före Easy Creation i mål.

Easy Creation kördes till ledningen efter ett drygt halvvarv senast men orkade inte hela vägen utan fick nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande Amber Brick då.

Easy Creation är kvick ut och kan få en fin start från springspåret här så om Carl Johan Jepson kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara långt framme här men jag tror hon får svårt att stå emot Restless över upploppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Easy Creation - Restless
Färjestad lopp 8
Spel: H2H 2
Odds: 1.85 LeoVegas & Unibet

This is the stats tab
This is the post tip