Dagens rek är till Östersund lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 14 Eidshaugsjerven mot nummer 5 Grude Svarten.

Eidshaugdjerven radar upp bra prestationer men har inte vunnit på ett tag och står dåligt till här med 20 meters tillägg men det är lång distans och han går hela vägen in till mål så distansen är en fördel nu och om det klaffar med positionerna och kusken kan hitta de rätta ryggarna under slutvarvet så kan det vara läge för en seger nu men han är jämn och säker och jag tror på bra chans att han är före Grude Svarten i mål här.

Eidshaugdjerven gjorde ett jättebra lopp från dödens senast och var mycket bra gången innan det också när man stötte med 1200 meter kvar av loppet från tredje par utvändigt och blev sedan hängandes resten av vägen och blev trea i mål bakom vinnande Garli Moe Garlin. Eidshaugdjerven kommer att tävla med skor runt om samt i en vanlig sulky och ett öppet huvudlag precis som senast meddelar Veronica Bugge som tränar hästen.

Grude Svarten kommer med tre raka segrar utan att imponera något större men har gjort det bra men är väldigt stor favorit på V64 spelet och han har ett svårt spår i volten här men om han klarar av det så kanske han kan hitta ner i en vettig position och kan då duga en bit mot det här gänget.

Grude Svarten är en fin häst som körs av Martin P Djuse åt Öystein Tjomsland och han är stark och rejäl och även travsäker men han kan inte öppna något vidare från sitt spår och jag tror inte han kan komma till ledningen om man skulle försöka med det för jag tror att John Östman vill köra i spets med nummer 1 Bonaldo och skulle Grude Svarten få göra grovjobbet ute i spåren under slutrundan så är han sårbar här även om den långa distansen inte ska vara några problem.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Eidshaugdjerven - Grude Svarten
Östersund lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 2.15 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip