Dagens rek är till Eskilstuna lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 6 Imilie Boko mot nummer 10 Emotion Man.

Imilie Boko satt i fjärde utvändigt innan hon satte in attacken med 700 meter kvar och hon var sedan gott gåendes när hon slog på en galopp med 400 meter kvar av loppet så var den dagen förstörd senast.

Från springspåret här så tror jag Imilie Boko kan kliva iväg rätt skapligt och det skulle vara en fördel för henne att springa på innerspår så kan hon komma till spets här så kan hon bli svår att fånga in för övriga ekipage om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Skulle det inte bli någon ledning för Imilie Boko så kanske hon kan hitta ner i rygg ledaren istället och då tror jag ändå att hon har god chans att vara före Emotion Man i mål.

Imilie Boko har varit lite upp och ner i sina prestationer men hon har tränat fint meddelar man från stallet. Hon har en tendens att springa och kränga ner en del i svängarna och det var inte tomt i tanken när galoppen kom senast men sköter hon sig nu så tror jag hon är långt framme här.

Inga ändringar är aktuella för Imilie Boko så hon kommer att tävla med en murphybländare och i samma vagn som senast, säger Mattias Djuse.

Emotion Man tog hand om ledningen men släppte efter en bit och blev sedan fast med sparade krafter i ett lopp som vanns av Electrical Storm i den senaste starten.

Gången innan det så satt Emotion Man i rygg på ledaren och gick bra till andraplatsen bakom vinnande C.R.Nobless.

Den korta distansen är passande och kan Jorma Kontio som kör Emotion Man få till en bra styrning här så kan han bli farlig över upploppet och kan då blanda sig i segerstriden här men jag tror mer på Imilie Boko.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Emotion Man - Imilie Boko
Eskilstuna lopp 4
Spel: H2H 2
Odds: 2.10 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip