Dagens rek är till Solvalla lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 4 Comand mot nummer 1 Express Love.

Comand gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Han tog då över ledningen i den första kurvan och sedan så vann han mycket lätt i ett litet fält på Årjäng.

Senast så provade Comand i ledningen mot segerstaplaren Elegant Ima och det gick inte hela vägen så han kom in som trea efter att Hulken Sisu spurtat in till andraplatsen.

Comand är snabb i väg så här tror jag att Per Lennartsson som ersätter Robert Bergh i vagnen kan trycka sig till ledningen igen. Från spets så kan det vara läge för en ny seger men om det inte räcker hela vägen till en ny vinst så tror jag på god chans att han är före Express Love i mål.

Comand är en treårig valack som har gjort fem starter. Jocose sonen har vunnit två av dessa och han har bara missat topp tre vid ett tillfälle och då galopperade han bort sig. Med en fin resa i den främre träffen så tror jag han är långt framme på nytt.

Express Love fullföljde godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Orlandina för tre starter sedan. Gången efter det så travade han större delen av loppet först i andraspår och från den positionen så plockade han ner den ledande Deli till seger på upploppet.

Senast så kom Express Love till ledningen och från den positionen så höll han undan till seger före en bra spurtande Comes With Age.

Skulle Jorma Kontio lyckas hålla upp ledningen med Express Love här så kan det räcka långt mot det här motståndet fast det är långt ifrån säkert att det går och får han inte spets så är han lite utlämnad från sitt innerspår här.

Express Love har varit lite trög och flegmatisk och det är ingen häst som man vinner med många längder med. Det är Kriteriet senare under året som är målet för honom.

Readly Express sonen Express Love kommer troligen att tävla med skor samt i en vanlig vagn och med ett öppet huvudlag som tidigare.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Express Love - Comand
Solvalla lopp 6
Spel: H2H 2
Odds: 1.85 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip