Dagens rek är till Åby lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 10 Enge Kevin mot nummer 6 Fanny Hall.

Enge Kevin kommer med en fin form och kan bli farlig om det blir lite tempo på tillställningen om Håkan K Persson som kör hästen kan servera honom en fin löpning här.

Enge Kevin gjorde det bra som tvåa senast i tuff konkurrens inom V75 bakom vinnande Tiger Face när han fick ett snällt lopp men han spurtade bra och han var jättebra även gången innan när han vann och kvällens distans har han vunnit på tidigare och tävlar han på samma nivå som han har gjort i de senaste loppen tror jag att han duger gott i kväll och skulle det gå alldeles för sakta där framme så tror jag att man sänder framåt för han är inte den speediga typen utan mer stark.

Enge Kevin är en femårig valack som har varit på plats i hälften av sina 14 tidigare starter och jag tror på en framskjuten placering på nytt om det klaffar med positionerna här och då tror jag på bra chans att han är före Fanny Hall imål.

Fanny Hall var lite för uppstressad och galopperade senast och hon fullföljde sedan bra lite i skymundan och det rör sig om en grundkapabel travare om hon sköter sig.

Fanny Hall fick näst senast tassa med i ryggar och avslutade mycket fint till en bra seger och hon är stark och om Carl Johan Jepson kan hitta de rätta ryggarna under slutvarvet så kan det räcka en bit här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Fanny Hall - Enge Kevin
Åby lopp 4
Spel: H2H 2
Odds: 1.85 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip