Dagens rek är till Solvalla lopp 6 som ingår i kvällens V65 tävlingar. Jag spelar nummer 1 Wingmaster mot nummer 10 Flight Dynamics.

Wingmaster kommer från en andraplats senast när han fick trava först i tredjespår utan rygg sista 950 meterna och gjorde ett starkt lopp och slutade tvåa bakom den vinnande Sigel Garline som tog ner den ledande Moses från dödens men Wingmaster var inte långt efter och om Kim Eriksson som kör hästen kan servera honom en fin löpning här så tror jag på en bra chans att han är före Flight Dynamics i mål.

Wingmaster är en treårig hingst som tränas av Emilie Persson som hittills bara har en vinst på sina 12 starter men han har även tre stycken andraplatser och han är van vid att tävla med skor så det ska inte vara något som ska ställa till det.

Flight Dynamics satt i tredje invändigt senast men när vinnande Concrete Dee fick luckan från vinnarhålet in på upploppet så tog han sig ut där bakom och avslutade positivt via 11 tempo sista 700 meterna fram till andraplatsen och om Per Lennartsson som kör hästen kan hitta de rätta ryggarna under slutrundan här så kan han duga en bit mot det här gänget men Wingmaster har ett bättre utgångsläge och det tror jag fäller avgörandet här.

Flight Dynamics tränas av Stefan ”Tarzan” Melander och han har på sina 16 tidigare starter varit på plats i hälften av dessa men det har endast blivit en seger och han har tävlat med någon form av barfotabalans i sina 11 senaste lopp så att han måste ha skor nu är knappast en fördel.

För er som spelar V65 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Flight Dynamics - Wingmaster
Solvalla lopp 6
Spel: H2H 2
Odds: 1.95 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip