Dagens rek är till Solvalla lopp 10 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 1 Forfantone Am mot nummer 4 Campo Bahia.

Forfantone Am var riktigt fin vid vinsten i försöket när han vann med krafter sparade via 12,3 sista varvet och har ett perfekt utgångsläge här och jag tror att Örjan Kihlström som kör hästen kan hålla upp ledningen och om han slipper utstå alltför hård press under vägen så kan han leda loppet länge och han ska räknas tidigt här.

Forfantone Am kan vinna den här headen även om han inte skulle lyckas hålla upp ledningen och istället få rygg ledaren här och då kan det lösa sig bra med en lucka till slut.

Det blir skor runt om som senast men i programmet står att han gick barfota fram men det stämmer inte. Man värmde i jänkarvagn inför senast men det fungerade inte så han kommer att gå i den vanliga sulkyn som han alltid går med. Taktiken är helt upp till Örjan Kihlström att avgöra men är hästen frisk så springer de inte ifrån honom och jag tror på en bra chans att han är före Campo Bahia i mål.

Campo Bahia har imponerat stort i två raka segrar och vid vinsten i näst senaste starten var han fullständigt överlägsen via 10 tempo sista varvet och kom imål på 12,2 över full distans och gången efter det så avgjorde han säkert via 11,8 sista 1000 meterna.

Campo Bahia har visat prov på fantastiska kvalitéer och kapacitet och han känns fortsatt fin i träningen och han kommer troligen att göra ett bra lopp men han är inte helt travsäker och kan galoppera men felfri nu så kan det bli en framskjuten placering.

Det blir inga ändringar meddelar man från stall Conrad Lugauer.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Forfantone Am - Campo Bahia
Solvalla lopp 10
Spel: H2H 1
Odds: 1.90 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip