Dagens rek är till Bollnäs lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 9 Alorac Mathbell mot nummer 3 Frankenstein Am.

Alorac Mathbell gjorde debut i ny regi för Oskar J Andersson efter tre månaders frånvaro från tävlingsbanorna senast. Då låg man lågt från stallet och menade att hästen behövde ett lopp i kroppen men han gjorde det bra som blev trea i ett lopp som vanns av Young King efter en bra avslutning via 12,8 sista varvet.

Med det loppet i kroppen nu så tror jag Alorac Mathbell är klart förbättrad till den här starten och över en perfekt distans så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet och ska då ha bra chans att vara före Frankenstein Am i mål.

Från springspår på tilläggsvolten så tror jag Alorac Mathbell kan skaffa sig ett bra läge och med en vettig rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut.

Alorac Mathbell kommer tävla barfota runt om den här gången och i övrigt en vanlig vagn samt med ett öppet huvudlag och murphybländare och rycktussar precis som senast, säger Oskar J Andersson.

Frankenstein Am vann ett breddlopp från ledningen senast och om han skulle få bestämma en del i spets nu så kan han vara långt framme igen men det är tuffare motstånd nu än senast och att tränaren kör själv istället för Jorma Kontio som körde senast är knappast en fördel.

Det är inte heller säkert att Frankenstein Am får sitta ifred i ledningen och skulle han få utstå en del press under vägen så tror jag han viker ner sig.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Frankenstein Am - Alorac Mathbell
Bollnäs lopp 6
Spel: H2H 2
Odds: 2.40 Unibet , LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip