Dagens rek är till Jägersro lopp 6 som ingår i kvällens V86 Xpress. Jag spelar nummer 6 Galvani Boko mot nummer 7 Dornoch Am.

Galvani Boko har gjort fyra lopp i sin nya regi hos Peter Untersteiner och blir bättre och bättre och vann senast enkelt efter att ha tagit över ledningen efter ett drygt halvvarv men det var mot ett lämpligt motstånd men från det här spåret föreligger det en viss vingelrisk då han bara är medelsnabb ut men om han kan hitta ner i ett vettigt slagläge så tror jag han kan blanda sig i segerstriden på nytt och ska då ha bra chans att vara före Dornoch Am i mål här.

Galvani Boko kommer tävla i jänkarvagn istället för vanlig vagn den här gången men i övrigt blir det barfota runt om och norskt huvudlag precis som senast meddelar man från stallet och om det skulle bli en utdragen körning om ledningen så skulle det vara gynnsamt och kort distans eller medeldistans som det var senast spelar ingen roll eftersom han går bra över båda distanserna.

Dornoch Am kan öppna bra och har tagit samtliga sina tidigare vinster från ledningen så Christoffer Eriksson som kör hästen kanske är ute efter spets på nytt och med hjälp av en vinklad vinge på startbilen så kanske det kan gå och skulle ledningen nås så är mycket vunnet men det är långt ifrån säkert att det blir spets eftersom nummer 3 Com Milton är blixtrande startsnabb och är spetsfavoriten initialt här men den hästen var usel i senaste starten så Johan Untersteiner kanske släpper ledningen för att hoppas på en lucka om han får för hård press.

Vid andraplatsen för Dornoch Am bakom vinnande Elway Am senast så tävlade han barfota fram men nu blir det barfota runt om och ett norskt huvudlag för första gången samt en vanlig vagn som tidigare rapporterar man från stallet.

Dornoch Am är inte direkt gynnad av att gå i ledningen men däremot hamnar han ofta där eftersom motståndarna har respekt för honom men Christoffer Eriksson tror nästan att han är lite bättre bakifrån även om han var duktig när han vann ett Klass 2 försök på Gävle i augusti från spets.

För er som spelar V86 Xpress och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Galvani Boko - Dornoch Am
Jägersro lopp 6
Spel: H2H 1
Odds: 1.80 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip