Dagens rek är till Halmstad lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 2 Generaal Bianco mot nummer 1 Giveitgasandgo.

Generaal Bianco fastnade invändigt med krafter kvar i Jubileumspokalen på Solvalla näst senast och gången efter det så avslutade han bra som tvåa bakom vinnande Disco Volante efter en tidig galopp och från ett fint utgångsläge nu så sitter han bra på det och kan utmana om en framskjuten placering på nytt.

Generaal Bianco kommer att tävla barfota runt om och med jänkarvagn precis som senast men nu blir det ett helstängt norskt huvudlag för första gången rapporterar man från stall Peter Untersteiner.

Giveitgasandgo tävlade starkt under våren och sommaren och reste en del men han har haft lite sämre form ett tag nu men han känns fin igen och har passande förutsättningar här meddelar man från stallet men han är klart bättre över sprinterdistans och full distans nu tror jag blir lite för tufft.

Giveitgasandgo skulle kunna lyckas hålla upp ledningen initialt men det är långt ifrån säkert då det är ett flertal startsnabba ekipage med i loppet men om han skulle trava i spets så kan det bli ett högt tempo där framme och då tror jag att Kevin Oscarssons styrning kan få svårt att stå emot Generaal Bianco den sista biten.

Giveitgasandgo kommer att tävla barfota fram den här gången rapporterar Frode Hamre.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Giveitgasandgo - Generaal Bianco
Halmstad lopp 8
Spel: H2H 2
Odds: 1.95 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip