Dagens rek är till Solvalla lopp 9 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar nummer 6 Global Unprotected mot nummer 5 Heart Of Steel.

Global Unprotected stod för en vass avslutning från kön senast och nådde andraplatsen via 10,8 sista 700 meterna bakom vinnande Radagast och här tror jag att han kan få ta över ledningen efter en bit och skulle ledningen nås så är mycket vunnet för det är en position han trivs bra i och är ännu obesegrad de gånger han har travat i spets.

Global Unprotected har hittills nio segrar på 15 försök och har dessutom tre andraplatser och han har sett mycket formstark ut på slutet från dåliga utgångslägen men här är det bättre spår med framspår bakom bilen och jag tror på bra chans att han är före Heart Of Steel i mål.

Inga ändringar är planerade så det blir öppet huvudlag samt vanlig vagn och barfota bak meddelar Magnus Jakobsson.

Heart Of Steel har varit väldigt bra i de två senaste starterna när han vann ett överpaceat lopp på Jägersro näst senast och gången efter det så gjorde han det bra som tvåa bakom vinnande Promo Kemp och om han kan komma före Global Unprotected till ledningen så kan han ha vissa möjligheter här men det tror jag blir tufft.

Inga ändringar är aktuella så det blir barfota runt om samt bike och can’t see back huvudlag på högersida och murphybländare på vänster sida meddelar Peter Untersteiner.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Global Unprotected - Heart Of Steel
Solvalla lopp 9
Spel: H2H 1
Odds: 1.80 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip