Dagens rek är till Romme lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 10 Moveslikejagger mot nummer 7 Global Unlimited.

Moveslikejagger har fått två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han galopperade bort sig i comebacken näst senast men var bättre än förväntat vid vinsten senast eftersom förberedelserna inte hade varit de bästa. Han gick då med i ryggar och plockade ner sitt motstånd när han avgjorde kort före mål.

Moveslikejagger känns jättefin meddelar man från stallet. Ikväll ska man köra barfota runt om och då blir han klart vassare och att kusken kan använda körspö nu tror jag är en fördel. Dag Sveinung Dalen kör hästen och om han kan komma igenom hyggligt från bakspåret här och kan hitta de rätta ryggarna under slutrundan så fäller han många hästar till slut och kan bli farlig över upploppet.

Global Unlimited vann näst senast över lång distans med Ulf Ohlsson i vagnen. Han plockade då ner sitt motstånd efter att ha kommit till dödens efter ett varv via 12 tempo sista 1000 meterna. Gången efter det så fick han återigen trava utvändigt om ledaren men kunde inte ta ner Donners Am utan fick nöja sig med andrapriset.

Global Unlimited presterar lite ojämnt men håller fin form nu fast här är utgångsläget inte det bästa med ett spår långt ut bakom vingen men om Kim Moberg som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han vara långt framme igen men det finns risk att han kan hamna illa till från det här läget och då tror jag att Moveslikejagger har bra chans att vara före i mål.

Inga ändringar är aktuella för Global Unlimited så det blir fortsatt skor runt om samt ett helstängt huvudlag och en vanlig vagn meddelar Svante Båth som tränar hästen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Global Unlimited - Moveslikejagger
Romme lopp 7
Spel: H2H 2
Odds: 1.90 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip