Dagens rek är till Solvalla lopp 10 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 5 Global Upper Style mot nummer 1 Maharani De Baroda.

Global Upper Style kommer från en seger när hon kördes till ledningen efter 500 meter och fick bestämma och vann lätt via 10,5 sista varvet och om Peter Untersteiner kan nå ledningen på nytt så kan hon leda loppet länge om hon slipper utstå alltför hård press under vägen och ska då ha en bra chans att vara före Maharani De Baroda i mål här.

Global Upper Style kommer tävla barfota runt om och med ett öppet huvudlag med murphybländare på insidan och jänkarvagn som senast meddelar man från stallet.

Maharani de Baroda var bra som tvåa bakom Global Upper Style senast och hade sparat i mål som femma bakom vinnande Run Chica Run i Derbystoet på Jägersro gången innan och om Björn Goop kan servera hästen en fin resa här så kan hon vara långt framme på nytt men innerspåret kan ställa till en del men om det skulle lösa sig med positionerna så kan hon ha chans här.

Maharani De Baroda kommer troligen tävla barfota runt om samt med jänkarvagn och ett norskt huvudlag precis som senast meddelar man från stallet.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Global Upper Style - Maharani De Baroda
Solvalla lopp 10
Spel: H2H 1
Odds: 1.80 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip