Dagens rek är till Axevalla lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 3 Gossip’s Cash mot nummer 7 Red Hot Snapper.

Gossip's Cash har galopperat mycket tidigare men han skötte sig senast och då gick han godkänt som tvåa men var långt efter vinnande Hjalle Palema men felfri nu så tror jag han kan nå ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan han leda loppet länge och då tror jag på bra chans att han är före Red Hot Snapper i mål här.

Gossip’s Cash har problem med aktionen men gynnas troligen av spets eller åtmionstone att få trava på innerspår för att trava bättre och från det här utgångsläget tror jag han får det och han är rätt stark och kan sluta långt framme här och 20 meters försprång på Red Hot Snapper kan vara det som fäller avgörandet över den korta distansen här.

Red Hot Snapper är en 10 årig valack som tränas av Lars Järpdal som gick segerlös under hela fjolåret och han har inte visat något extra på länge och den senaste segern togs i slutet av 2017 och jag tror han får svårt att räcka till även ikväll trots att det är ett litet fält nu.

Red Hot Snapper gjorde årsdebut i Örebro senast när han slutade fyra i ett lopp som vanns av Felix V.M. efter en godkänd avslutning men jag tror inte att Linus Svenssons styrning räcker till här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Gossip’s Cash - Red Hot Snapper
Axevalla lopp 4
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip