Dagens rek är till Färjestad lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 2 Grand Illusion mot nummer 5 Uncle Di Poggio.

Grand Illusion har gått bra i två starter i Björn Goops regi och ser ut att kunna nå ledningen här men över lång distans kan det bli jobbigt att hålla undan för tilläggshästarna men om han kan få fuska bort en del av loppet i ledningen så kan det bära hela vägen även om det får ses som ett klart minus att Jörgen S Wallin kör istället för Björn Goop nu.

I näst senaste starten så startade Grand Illusion från spår 12 och tog då över ledningen med 600 meter kvar av loppet och vann då i överlägsen stil och senast så avslutade han hyggligt fram till tredjeplatsen bakom vinnande Andthedanceisover men med 20 meters försprång på Uncle Di Poggio så tror jag på bra chans att han är före nummer den hästen i mål.

Uncle Di Poggio är betydligt bättre än raden och näst senast så tappade han en hel del på galopp och gick starkt efteråt och senast så gick det fort till slut men han hängde på bra i skymundan.

Uncle Di Poggio har haft lite problem med munnen men det var okej senast och han trivs över den långa distansen och han är bäst barfota.

Uncle Di Poggio har galopperat i fyra av de fem senaste starterna men har visat visat bra form i sina upphämtningar men senast så gick han felfritt och gick godkänt via 10,5 sista 700 meterna i spåren och han gick bra i 11 tempo sista 1300 meterna efter galopp gången innan och felfri så duger han bra men med galopphistoriken här så tror jag han får svårt att räcka till här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Grand Illusion - Uncle Di Poggio
Färjestad lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip