Dagens rek är till Bergsåker lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 5 Granetta mot nummer 2 Mjölner Zorro.

Granetta gjorde en fin insats när hon vann på Bergsåker i augusti över 2640 meter när hon travade 23,5 efter att ha kört sig till ledningen efter 600 meter och drog sedan undan i ett hårt tempo där framme och vann säkert men har i de tre efterföljande loppen gjort bort sig med galopp men felfri nu så kan hon duga en bit mot det här motståndet trots att hon bara möter hingstar här.

Granetta har galopperat på slutet och hon kan ställa till det för sig men hon har känts helt okej så man är inte jättebekymrade för dessa galopperna rapporterar man från stallet. Det är ett par riktigt bra hästar emot i kväll men det är bara fem motståndare med i loppet men Jimmy Jonsson som kör hästen meddelar att han kommer att köra henne lite snällt men har hon en bra dag så tror jag hon är före Mjölner Zorro i mål här för hon är vass på speed och är betydligt bättre än vad raden visar.

Mjölner Zorro var mycket fin vid vinsten på Rättvik i augusti för tre starter sedan och han har vunnit hela åtta lopp i år på sina 19 starter och trivs med distansen och gör sina bästa lopp i ledningen och om Jan Roar Mjölneröd som kör hästen kan hitta till spets här så kan han leda loppet länge men han har en hel del galopper i raden och är inte att lita på men felfri nu så kanske han kan få fuska bort en del av loppet i spets och skulle han få det så kan han såklart ha chans här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Granetta - Mjölner Zorro
Bergsåker lopp 5
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip