Dagens rek är till Åby lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 4 G.R.Winnie mot nummer 5 Tyra Palema.

G.R.Winnie är ett fyraårigt sto som tränas av Christoffer Eriksson. Hon har inlett karriären på ett mycket bra vis med fyra vinster och en andraplats på sex starter.

Senast så var det tidig ledning för G.R.Winnie och hon fick sedan bestämma en del och hon gick sedan undan till en ohotad seger i en snabb avslutning.

G.R.Winnie var struken för att hon var ej i tävlingsmässigt skick gången innan det senaste loppet. Med lopp i kroppen nu så tror jag hon är klart förbättrad till den här starten och då tror jag hon är före Tyra Palema i mål

G.R.Winnie kan kliva iväg bra från början så kommer Victor Rosleff som kör G.R.Winnie till ledningen här är mycket vunnet. Från ledningen har hon vunnit den enda gången hon travat i den positionen.

G.R.Winnie är dock inte beroende av ledningen för att hon ska ses med en god chans i det här loppet. Vid vinsten näst senast så spurtade hon ner sitt motstånd på open stretchen och det är inte omöjligt med ett liknande scenario igen.

G.R.Winnie är anmäld med skor runt om och med en hybridvagn precis som hon tävlade senast.

Tyra Palema var positiv som tvåa från rygg på ledaren i ett lopp som vanns av Mellby Happy senast.

Det var första starten på väldigt länge så Tyra Palema är nog vassare med den genomköraren i kroppen.

Tyra Palema kan öppna bra men det är ändå inte säkert att hon kan komma till ledningen men en vettig position borde hon kunna nå och då kan hon duga en bit mot det här gänget om Kevin Oscarsson kan servera henne ett passande lopp.

Tyra Palema ska eventuellt lättas en del i balansen till den här starten.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

G.R.Winnie - Tyra Palema
Åby lopp 7
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip