Dagens rek är till Eskilstuna lopp 8 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar nummer 13 Gun Palema mot nummer 3 Arvika By Knight.

Gun Palema avslutade vasst via 09 tempo sista 400 meterna i en Breeders’ Crown semifinal på Solvalla fram till femteplatsen bakom vinnande Mellby Free senast och från springspår på tillägg här så tror jag att Mikael J Andersson som kör hästen kan få en bra start och kan hon hitta ner i en vettig position här så kan det bli en framskjuten placering här och då tror jag på bra chans att hon är före Arvika By Knight i mål.

Gun Palema är kapabel men inte helt pålitlig och det finns en viss risk för vingel från det yttersta springspåret och det kan bli många hästar att runda här men om det löser sig så är hon vass om hon får spara speeden fram till upploppet.

Gun Palema kommer tävla barfota fram samt i vanlig vagn och med ett goggles huvudlag meddelar Pär Hedberg som tränar.

Arvika By Knight var rejält förbättrad barfota runt om och med jänkarvagn senast när hon tog över ledningen med 600 meter kvar och vann i överlägsen stil dock i billigt sällskap men med ett lopp i rygg på streckfavoriten och med lucka till slut kan hon sluta långt framme här.

Arvika By Knight kommer tävla barfota runt om igen men troligen i vanlig vagn nu när det är voltstart samt ett helstängt huvudlag meddelar man från stall Björn Goop.

Om streckfavoriten Topspin som är från samma stall som Arvika By Knight gör bort sig så kan det kanske bli tidig ledning och då kan hon leda loppet länge men det är långtifrån säkert att det blir spets för Carl Johan Jepsons styrning här och jag håller Gun Palema som en vassare häst.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Gun Palema - Arvika By Knight
Eskilstuna lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip