Dagens rek är till Åby lopp 8 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar nummer 1 Hillbilly Woodland mot nummer 5 Usiana Face.

Hillbilly Woodland är mycket snabb iväg men det är inte säkert att hon kan hålla upp ledningen men om hon skulle lyckas med det så tror jag att Christian Fiore provar i ledningen över den korta distansen och då tror jag hon har god chans att vara före Usiana Face i mål.

Skulle Hillbilly Woodland misslyckas med att hålla ledningen eller om hon skulle släppa till någon mer betrodd så tror jag hon kan få ett bra lopp i vinnarhålet och kan då bli farlig via open stretchen till slut.

Hillbilly Woodland har ännu ingen seger efter sju starter. Tre andraplatser har det blivit som bäst men från ett trevligt utgångsläge här så sitter hon bra till omgående och Laura Myllymaa som tränar henne tror hon kan springa en låg 13 tid och skulle hon göra det så är det inte omöjligt att karriärens första seger kommer.

Hillbilly Woodland verkar det vara rejält påställt till den här starten med första helstängt huvudlag till skillnad mot öppet som det var senast och jänkarvagn istället för vanlig vagn och dessutom barfota bak jämfört med skor som hon tävlade med sist.

Usiana Face har varit som en ny häst efter ett par månaders frånvaro för hon har tagit två raka segrar efter uppehållet.

Usiana Face vann från ledningen näst senast och gången efter det så travade hon en stor del av loppet utvändigt ledaren och hon vann sedan lätt sedan ledande D.H.H.Caviar Hall tappat stilen och galopperat på upploppet.

Inga ändringar är aktuella för Usiana Face utan barfota runt om samt ett öppet huvudlag och vanlig vagn meddelar man från stall Robert Bergh.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Hillbilly Woodland - Usiana Face
Åby lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.72 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip