Dagens rek är till Gävle lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 10 Kaksen N.O. mot nummer 7 Hövding Jaros.

Kaksen N.O. var mycket duktig när han avgjorde knappt men säkert via 23,5 sista varvet i ett V75 lopp på Solänget näst senast men gången efter det så blev det en galopp på Leangen och han slutade oplacerad så han är som många andra kallblod inte att lita på men felfri nu så tror jag att kan han blanda sig i segerstriden här om det klaffar med positionerna från ett dåligt utgångsläge på tilläggsvolten.

Kaksen N.O. är en nioårig valack som har vunnit tre av årets åtta tidigare starter inklusive de båda tidigare loppen han gjort på svensk mark och om Tor Wollebæk som kör hästen kan servera hästen fina ryggar under slutrundan så tror jag på bra chans att han är före Hövding Jaros i mål här för han har en vass avslutning.

Hövding Jaros kommer från en V75 seger på Hagmyren senast när han drog in 200000 kr efter en invändig resa så kom han ut utvändigt ledaren med 300 meter kvar och tog ner sitt motstånd enkelt men vinsten då innebär att han står lite sämre till propositionsmässigt den här gången och jag tror att han kan få svårt att plocka en ny seger här.

Oskar J Andersson får chansen bakom Hövding Jaros istället för Örjan Kihlström som körde senast och om han kan ge hästen ett fint smyglopp på innerspår på nytt så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Hövding Jaros - Kaksen N.O.
Gävle lopp 8
Spel: H2H 2
Odds: 1.90 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip