Dagens rek är till Eskilstuna lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 12 Au Gratin mot nummer 10 Indy D.

Au Gratin har två lopp i kroppen nu efter en tids frånvaro och med de loppen i kroppen nu så kan han vara ännu bättre till den här starten.

Senast så fick Au Gratin det fint serverat i andra utvändigt innan han vreds ut till attack i slutsvängen och via en stark avslutning knäckte han Seethestar som fått vandra utvändigt om ledaren precis på linjen till seger.

Bakspår på tillägg är inte så roligt men det är två ekipage som har strukits så det är inte lika många hästar att runda nu så om Rikard N Skoglund som kör Au Gratin kan få lite draghjälp under slutrundan så har han en vass avslutning att ta till och då tror jag han har god chans att vara före Indy D. i mål.

Au Gratin är en femårig valack som tränas av Malin Hurtig. Han vinner inte så ofta vilket tre vinster på 31 starter visar men han har fin form nu så klaffar det med löpningsförloppet så tror jag han kan nypa en framskjuten placering här.

Au Gratin tävlade barfota runt om och i jänkarvagn vid vinsten senast och det är aviserat samma till den här starten.

Indy D. tog ett par vinster i början av året. Han kom med en stark avslutning till en knapp seger i ett Klass II försök på Eskilstuna i januari.

Efter den vinsten har Indy D. startat tre gånger till mot tufft motstånd inom V75 spelet och då har han inte räckt till men nu kliver han ner en del i klass.

Indy D. har springspår på tillägg nu så kan Örjan Kihlström som kör hästen hitta ner i en vettig position så kan han duga en bit mot det här gänget.

Indy D. är anmäld barfota runt om nu och dessutom hybridvagn istället för vanlig vagn som det var senast.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Indy D. - Au Gratin
Eskilstuna lopp 7
Spel: H2H 2
Odds: 1.95 Unibet , LeoVegas & Casumo

This is the stats tab
This is the post tip