Dagens rek är till Axevalla lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 10 Intake mot nummer 7 Bara Min.

Intake är härdad mot tufft motstånd och kommer nu ut i en intressant årsdebut.

Intake visade gott kunnande när hon vann en final i Diamantstoet på Åby i augusti ifjol men hon har varit borta från tävlingsbanorna ett halvår nu så formen här är lite oviss.

Kan Jörgen S Eriksson som kör Intake få till en bra styrning och om hon kan sitta i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så tror jag hon blir svår att stå emot över det långa upploppet om hon inte är alltför ringrostig och då tror jag hon har god chans att vara före Bara Min i mål.

Intake är ett femårigt sto som har startat 29 gånger tidigare. Hon har bara vunnit två gånger men hon har varit topp tre i 41 % av starterna så löser det sig med positionerna här så tror jag hon är långt framme på nytt.

Bara Min var ute i en tuff final i Diamantstoet på Solvalla näst senast. Där satt hon långt ner i kön och hon var aldrig med chans men hon knep den sista prispengen sedan Shutter Island galopperat bort sig på upploppet.

Gången efter det så var Bara Min ute i ett sexhästarsfält på Jägersro. Då travade hon i ledningen men in i slutsvängen var krafterna slut och hon kom i mål på sista plats som oplacerad.

Kan Jan Henriksson som kör Bara Min få smyga med och få spara speeden så länge som möjligt så kan hon duga en bit mot det här motståndet men jag tycker Intake har större chans här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Intake - Bara Min
Axevalla lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.85 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip