Dagens rek är till Romme lopp 11 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 12 It’s Showtime Zaz mot nummer 1 Super Photo Bood.

It's Showtime Zaz gjorde comeback senast och svepte då fältet enkelt och vann i överlägsen stil via 11 tempo sista 800 meterna men nu är utgångsläget tråkigt men det finns absolut fart för att segerstrida trots detta och han tål även att göra en hel del jobb och den långa distansen är passande och att gå med skor är heller inget problem för honom och jag tror han har goda möjligheter att runda det här gänget men oavsett så ska han ha bra chans att vara före Super Photo Bood i mål här.

It’s Showtime Zaz hade en del sparade krafter vid segern senast och kommer att tävla med ett öppet huvudlag och i en svensk jänkarvagn som senast meddelar Nicklas Westerholm som tränar hästen.

It’s Showtime Zaz är en femårig valack som har vunnit 10 av sina 24 tidigare starter och av dessa så är sex tagna med skor runt om och på aktuell bana har han även vunnit en gång på tre tidigare försök innan den här starten så om det inte blir positionsbekymmer här så tror jag han är med i den främre träffen på nytt.

Super Photo Bood gav ett gott intryck vid spetssegern senast men innerspåret är lite chansartat och det är inte säkert att han kan hålla upp ledningen här men han får öppna så snabbt han kan och sedan smyga med i ryggar meddelar Kevin Oscarsson som kör hästen för första gången.

André Bood tränar Super Photo Bood och han kör inte själv beroende på att han inte startat tillräckligt för att få köra i detta lopp men kuskbytet till Kevin Oscarsson kan vara intressant om det löser sig från innerspåret.

Super Photo Bood har haft innerspår vid sex tidigare tillfällen utan att lyckas hålla upp ledningen och jag tror han får svårt med det även den här gången men den långa distansen är annars passande och han kommer att tävla med ett norskt huvudlag och i en jänkarvagn som tidigare meddelar man från stallet.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

It’s Showtime Zaz - Super Photo Bood
Romme lopp 11
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip